nieuw in ons team

Graag stel ik me even aan u voor. Mijn naam is Corrine van Nijhuis.

In augustus 2022 ben ik als logopedist begonnen bij dit kundige team!

In dit team is veel expertise en ervaring aanwezig op het gebied van chronische ziekte en aandoeningen, fijne en grove motoriek en sensorische prikkelverwerking.

Samen met mijn collega’s draag ik kennis en vaardigheden over aan leerkrachten en docenten in het PO en VO, zodat elke onderwijsprofessional passend onderwijs kan bieden.

Wij ondersteunen leerkrachten, docenten en onderwijsteams met advies, consultatieve leerkrachtbegeleiding en coaching.

Als logopedist geef ik handvatten op het gebied van o.a. (ondersteunende) communicatie, spraak en taal.

Vraagstukken die in eerdere advisering naar voren zijn gekomen:

  • Hoe help je een leerling om te vertellen in de kring?
  • Hoe kun je ondersteunende communicatie gebruiken tijdens de les?
  • Hoe pas jij je eigen taalgebruik aan een leerling aan?

Ik ben benieuwd met welke vragen ik binnenkort aan de slag ga!

Corrine van Nijhuis

Logopedist

Paramedisch & Verpleegkundig Onderwijsadvies biedt advies over en ondersteuning bij passende didactiek en medisch handelen in het onderwijs.

Het doel van Paramedisch & Verpleegkundig Onderwijsadvies is om kennis en vaardigheden over te dragen aan leerkrachten, zodat zij zelfstandig leerlingen die zich motorisch anders ontwikkelen of te maken hebben met een (chronische) aandoening kunnen laten leren.


Binnen ons team is veel expertise en ervaring aanwezig op het gebied van chronische ziekte en aandoeningen, fijne en grove motoriek en sensorische prikkelverwerking. Wij ondersteunen leerkrachten en hun onderwijsteams met advies, consultatieve leerkrachtbegeleiding en coaching en co-teaching.